Maleta de l’energia
Què és? La Maleta de l’energia és - en el sentit literal [...]
Què és? La Maleta de l’energia és - en el sentit literal [...]
Aquesta guia pretén ser una eina de treball i suport per a entitats, administracions, empreses, educadors i educadores, formadors i formadores i qualsevol professional que dissenyi, utilitzi, fugi a terme i avaluï programes i campanyes d’Educació Ambiental.
La finalitat de la guia és disposar d’un conjunt ordenat de criteris de qualitat, aplicables a totes les activitats d’educació ambiental, tant en l’àmbit de l’educació formal (públic escolar) com l’educació no formal i informal (famílies, entitats, lleure...)
Les evidències que ens mostren la necessitat de caminar cap a unes [...]
Vine a la biblioteca a llegir, jugar i aprendre sobre sostenibilitat: lectures i jocs ambientals per a infants a les biblioteques. Consisteix en el disseny, programació i realització de tallers de lectures i jocs ambientals per a infants de 6 a 9 anys.
Guia de l’Agenda 21 de l’Ajuntament de Barcelona, té com a objectiu difondre els conceptes bàsics lligats a la contaminació i qualitat atmosfèriques, tant a escala global com, sobretot, local i comarcal.
Cicle de sessions de treball compartit per cercar estratègies per la comunicació i l'educació vers l'adaptació de la població als canvis socioambientals del segle 21.
La Maleta de la Biodiversitat és projecte desenvolupat durant el 2014-2015 amb el suport econòmic de l'Ajuntament de Barcelona i la col·laboració amb el SDEA i Barcelona Escoles+Sostenibles.
La Xarxa d'empreses pel Residu Zero va promoure l'aplicació de criteris de sostenibilitat en les empreses i organitzacions per avançar cap a un model de producció i gestió de residus més ecoeficient, tant a nivell econòmic, material com energètic i orientat cap al residu i l'emissió zero.
Espai de formació permanent organitzat dins del marc d’un Conveni de col·laboració entre la Societat Catalana d’Educació Ambiental i el Centre de Recursos Barcelona Sostenible de l’Ajuntament de Barcelona.
L'any 1998, la Societat Catalana d'Educació Ambiental (SCEA) va crear el Fòrum d'Educació Ambiental: un espai on parlar, debatre i reflexionar sobre els reptes, els agents i les estratègies de l'eduació ambiental al nostre territori. A partir d'aquest fòrum inicial, i amb l'organització dels sis posteriors, s'han anat elaborant una col·lecció de documents que són un fidel indicador de l'evolució de l'educació ambiental a Catalunya.
Mapa virtual interactiu, que funciona com una xarxa social per a smartphones, i que busca recollir les iniciatives sòcio-ambientals rellevants de la ciutat.