Categories: Agenda, FormacióPublished On: 08/09/2022

Tornen els cursos presencials a la SCEA!

Durant els mesos d’octubre a desembre torna la formació de tardor de la Societat Catalana d’Educació Ambiental.

Educació ambiental Cooperativa

Formació en línia que organitzam amb Coòpolis, vinculada al projecte Enfortim i al Fòrum d’educació ambiental 2022 i l’economia social i solidària.

Hora i dia: dimarts 4 d’octubre de 16 a 17 h  en línia

Cost inscripció: sense cost

Més informació i inscripció

 

 

Gamificació i Parcs Naturals

En aquest curs coneixerem que és la gamificació i si de tot en podem fer un joc, fins i tot als Parcs Naturals. Compartirem eines i recursos per a poder crear jocs i coneixerem experiències reals d’entitats del sector. 

Hora i dia: dimecres 5 i divendres 7 d’octubre de 9:30 a 11 h  (3 h de durada), en línia.

Cost inscripció: sense cost

Més informació i inscripció

 

 

A l’octubre s’impulsa una nova edició del programa formatiu Estenem la sostenibilitat organitzat en dues formacions presencials a l’Aula Ambiental Bosc Turull i tres píndoles formatives i d’intercanvi d’experiències en línia (pròximament!), destinades a professionals del sector de l’educació ambiental i per persones educadores, formadores, professionals de l’educació, personal tècnic de l’administració pública, entitats i associacions, fundacions, i altres agents de canvi.

A través d’aquest programa, iniciat l’any 2017 amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, es busca impulsar la cultura de la corresponsabilitat ciutadana per la millora ambiental mitjançant l’educació, la comunicació i l’acció ciutadana. Concretament, a través de la capacitació de professionals del món de l’educació.

Conscients de la importància de la formació i capacitació com a motor de canvi i de transformació social, es vol promoure espais i iniciatives formatives, de reflexió i deliberació crítica amb la voluntat de seguir capacitant el col·lectiu professional de l’educació ambiental per tal d’estimular la creació de valor social i impulsar la cultura de la sostenibilitat. L’educació ambiental juga un paper fonamental en la transició cap a una societat més justa en el marc de la cultura de la sostenibilitat, cal per tant enfortir la capacitació de les persones educadores, formadores i altres agents de canvi. 

Obrim les inscripcions per als dos cursos presencials, que es portaran a terme a l’Aula Ambiental del Bosc Turull (Passeig Turull 2, 08023 Barcelona). (Mapa).

Comunicació No Violenta i Educació Ambiental

Sessió de formació sobre comunicació no violenta dirigida a persones professionals del món de l’educació ambiental. A càrrec d’Anahí Sarasola (Idioma: castellà).

Hora i dia: dissabte 22 d’octubre de 10 a 18 h  (8 h de durada). Lloc: Aula Ambiental Bosc Turull

Cost inscripció: 15€ sòcies i socis de la SCEA (35€ per a públic en general)

Més informació i inscripció

 

Educació socioambiental: aliances professionals

Sessió de formació sobre la realització de projectes i activitats que contemplen l’educació social i l’educació ambiental.

A càrrec de Míriam Sole i Xavi Campos, del Col·legi d’Educadors i Educadores de Catalunya (CEESC) i Marina Barroso, membre de la Societat Catalana d’Educació Ambiental (SCEA). (Idioma català)

Hora i dia: dissabte 5 de novembre de 10 a 18 h  (8 h de durada). Lloc: Aula Ambiental Bosc Turull (Mapa)

Cost inscripció: 15€ sòcies i socis de la SCEA (25€ per sòcies i socis del CEESC, 35€ per a públic en general)

Més informació i inscripció

Comparteix la notícia