Inici > Què fem? > Projectes antics > Ateneu d’Educació Ambiental

Ateneu d’Educació Ambiental

Espai de formació permanent organitzat dins del marc d’un Conveni de col·laboració entre la Societat Catalana d’Educació Ambiental i el Centre de Recursos Barcelona Sostenible de l’Ajuntament de Barcelona.

Es tracta d’una proposta oberta que va començar l’any 2002 i que està adreçada a educadors ambientals, la feina habitual dels quals és programar, desenvolupar i/o avaluar projectes i programes d’Educació Ambiental, i molt especialment per a aquells que tenen com a responsabilitat la coordinació i formació d’altres agents educatius.

El propòsit de l’Ateneu és construir un espai on es puguin compartir i comprendre les ansietats, preguntes, dubtes, obstacles, èxits i contradiccions que ens genera la feina. Al mateix temps, ens proposem analitzar el suport teòric que és a la base de cadascuna de les nostres propostes de treball, i així enriquir la nostra pràctica amb nous recursos, estratègies i activitats.

La dinàmica de les sessions és molt distesa i gira entorn de la presentació per part dels assistents d’una experiència educativa, una activitat realitzada, el disseny d’un material o l’esborrany d’una programació

Comparteix el projecte