Inici > Què fem? > Projectes antics > Programa formatiu de tardor Estenem la Sostenibilitat 2019

Programa formatiu de tardor Estenem la Sostenibilitat 2019

Al 2019 es va donar continuïtat al Programa formatiu Estenem la Sostenibilitat. Un programa destinat a persones educadores, formadores i altres agents de canvi: professionals de l’educació, personal tècnic de l’administració pública, entitats i associacions, fundacions, etc. Totes elles agents essencials per a la transmissió de la sostenibilitat a la societat.

El programa es va organitzar en tres formacions: 

  1. Educació per a la justícia ambiental 
  2. Acollint la diversitat en l’educació ambiental
  3. La comunicació en l’educació ambiental

Es va completar el programa amb dues propostes més, enfocades al debat i la reflexió:

  • Converses i entrevistes sobre educació ambiental i sostenibilitat
    Entrevistes col·lectives a persones vinculades al sector del medi ambient i l’educació ambiental per conèixer experiències i projectes inspiradors. L’esdeveniment es va realitzar el 17 de desembre a la Fàbrica del Sol, es va comptar amb la participació de la Margarida Feliu, en Pere Vives, l’Eduardo Saiz i l’Albert Bosch.
  • Compartim-nos: Afrontant la crisi climàtica des de l’Educació Ambiental
    El “compartim-nos” es proposa com un espai de reflexió i intercanvi d’experiències i sabers entre iguals on alhora es podrà aprendre de persones amb experiències significatives. En aquesta ocasió el “compartim-nos” va girar entorn la crisi climàtica i com es pot afrontar des de la nostra pràctica educativa. L’esdeveniment es va realitzar el 25 de setembre a la Casa de l’Aigua, en Joan Manel Riera de la Societat Catalana d’Educació Ambiental – SCEA, i Anna Ramon del CREAF van ser les persones que van moderar la sessió. Aquest esdeveniment va quedar emmarcat en la iniciativa #BarrisPelClima des dels barris, dins la Setmana global d’acció pel clima que va tenir lloc entre el 20 i el 27 de setembre del 2019 a la ciutat de Barcelona

Comparteix el projecte